Dr. Öğr. Üyesi Kholoud Elmabruk’un TÜBİTAK 1002 projesinin bilimsel olarak desteklenmesine karar verildi.

SBTÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kholoud Elmabruk’un yürütücülüğünde başvurusu yapılan “25-30 GHz Frekans Bandı için Suex Kuru Film Fotoresist Malzeme Karakterizasyonu” adlı TÜBİTAK 1002 projesinin bilimsel olarak desteklenmesine karar verildi.
Gerçekleştirilecek proje ile Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin Savunma Teknolojileri misyonuna katkı sağlayacak nitelikte, Savunma Sanayi Bakanlığı (SSB) tarafından Mart 2021 yılında yayınlanan ‘’RF Odak Teknoloji Ağı’’ raporu doğrultusunda belirlenen RF Malzeme Teknolojileri Kısmında başlık olarak verilen ‘’Devre Paketleme Teknolojileri’’ alanında alt başlık olarak belirlenen ‘’Mikrodalga Tüm devrelerin Organik/Seramik Tabanlı Paketlenmesine Yönelik Teknolojilerin Geliştirilmesi’’ hedefine katkı sağlamaktır.