Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen “Sivas Meslek Tanıtım Günleri” programına katıldık

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğinde düzenlenen “Sivas Meslek Tanıtım Günleri” programı kapsamında gerçekleştirilen oturumlarda lise öğrencilerine mühendislik mesleklerini tanıttılar.

Açılış konuşmalarının ardından gerçekleştirilen birinci oturumda;

Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi. Ali Suat Yıldız Makine Mühendisliği hakkında sunum yaptı ve öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Programın öğleden sonra gerçekleştirilen ikinci oturumunda ise fakültemiz öğretim üyelerinden;

Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Çoşkun Bilgisayar Mühendisliğini

Dr. Öğr. Üyesi Nurbanu Güzey Elektrik ve Elektronik Mühendisliğini

Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Korkut Kimya Mühendisliği mesleklerini tanıtıp söyleşi gerçekleştirdiler.