Kapat
Laboratuvar Hakkında

Bilgisayar Laboratuvarı I ve Bilgisayar Laboratuvarı II, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi olmak üzere tüm lisans öğrencilerine yönelik uygulamalı derslerin gerçekleştirilmesi için kullanılmaktadır.

Bilgisayar Laboratuvarı I

Bilgisayar Laboratuvarı I'de lisansüstü öğrencilerine tez çalışmaları ve araştırma projeleri kapsamında kullanabileceği çalışma ortamı sağlanmaktadır. Laboratuvarda yüksek kapasiteli donanımsal özelliklere ve son teknoloji yazılımlara sahip 22 adet bilgisayar ve 1 adet projeksiyon bulunmaktadır.

Bilgisayar Laboratuvarı II

Bilgisayar Laboratuvarı II'de yüksek kapasiteli donanımsal özelliklere ve son teknoloji yazılımlara sahip 28 adet bilgisayar ve 1 adet akıllı tahta bulunmaktadır.