Bilgisayar Mühendisliği Modül Sunumları Gerçekleştirildi

2023-2024 bahar dönemi Bilgisayar Mühendisliği bölümü Programlamaya Giriş, Mühendislik Temel Bilimleri bölümü Fizik ve Matematik derslerinin Modül Eğitimi proje sunumları başarıyla gerçekleştirildi. Sunumlar, Bilgisayar Mühendisliği bölümü başkanı Dr. Öğr. Üyesi Halit Bakır'ın başkanlığında yapıldı. Mühendislik Temel Bilimleri Matematik bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ayfer Eker, Fizik bölümünden Prof. Dr. Mustafa Erkovan adına Arş. Gör. Ayşe Vildan Sert ve Arş. Gör. Seyfi Sevinç, Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Arş. Gör. Muhammed Furkan Gül ve Arş. Gör. Hilal Çelik de etkinliğe katılım sağladılar. Öğrenciler, proje sunumlarında bilgi ve becerilerini en iyi şekilde ortaya koyarak başarılı performanslar sergilediler. Her bir öğrenci, sunumlarında projelerinin teknik detaylarını ve uygulama sonuçlarını ayrıntılı olarak paylaştı. Jüri üyeleri, sunumları dikkatle dinleyerek öğrencilere yapıcı geri bildirimlerde bulundular. Sunumların ardından yapılan değerlendirmelerde, öğrencilerin projeleriyle ilgili çeşitli öneriler ve iyileştirme tavsiyeleri sunuldu. Projeler, öğrencilerin teorik bilgilerini pratik uygulamalarla pekiştirdiklerini gösterdi. Hem öğrenciler hem de akademik personel için verimli ve öğretici bir deneyim oldu. Tüm katılımcılar, başarılı bir şekilde tamamlanan sunumların ardından tebrik edildi.