Fakülte Dekanımız tarafından akademik unvan alan hocalarımız ve çeşitli pozisyonlara atanan hocalarımız tebrik edildi

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Metin ZONTUL Mühendislik Temel Bilimleri Bölümü hocalarımızdan Prof. Dr. Emre BİÇER ve Prof. Dr. Sabit HOROZ'u, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü hocalarımızdan Prof. Dr. Ramazan KATIRCI'yı, Makine Mühendisliği Bölümü hocalarımızdan Prof. Dr. Mutlu Tarık ÇAKIR ve Doç. Dr. Nazım BABACAN'ı, Kimya Mühendisliği Bölümü hocalarımızdan Doç. Dr. Salih ÖZBAY'ı hak kazandıkları yeni unvanlarından dolayı tebrik etti. Aynı zamanda Rektör Yardımcılığına atanan Mühendislik Temel Bilimleri Bölümü hocalarımızdan Prof. Dr. Emre BİÇER'i ve Enstitü Müdürlüğüne atanan Makine Mühendisliği Bölümü hocalarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Ali Suat YILDIZ'ı yeni görevlerinden dolayı tebrik etti.