Makine Mühendisliği Bölümünden Sivas Selçuk Anadolu Lisesine Ziyaret

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Makine Mühendisliği, lise öğrencilerine yönelik tanıtım faaliyetleri kapsamında Sivas Selçuk Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mutlu Tarık Çakır, öğrencilere bölüm hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sırasında öğrencilere, makine mühendisliğinin önemi, çalışma alanları ve kariyer olanakları hakkında bilgi verildi. Ayrıca, bölümün eğitim ve araştırma faaliyetleri ile gelecek hedefleri hakkında da katılımcılara bilgi aktarıldı.

Öğrenciler, sunumun ardından merak ettikleri konuları sorma fırsatı buldu ve Makine Mühendisliği Bölümü hakkında daha fazla bilgi edinme imkanı yakaladılar. Prof. Dr. Mutlu Tarık Çakır, öğrencilere bölümdeki eğitim süreci, staj imkanları ve mezuniyet sonrası kariyer olanakları konularında da detaylı bilgiler vererek, gelecekteki mühendis adaylarına yol gösterdi.