Üniversitemiz Tarafından, İŞGEM 'de Kurulan 'İleri Alaşımlar Üretim Merkezi'ne' Ziyaret

Üniversitemiz Tarafından, İŞGEM 'de Kurulan <b>'İleri Alaşımlar Üretim Merkezi'ne'</b> Ziyaret

ASELSAN İç Güvenlik Sistemleri Program Direktörü Tanju Karagöz, Proje ve Üretim Müdürü Cem Çalışıcı, Aselsan Sivas Hassas Optik Genel Müdürü Murat Şahin, Aselsan Sivas Hassas Optik Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Erbaş ve tasarım ekibinden Uzman Mühendis Metin Murat Özen; Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul ile beraber, Üniversitemiz tarafından İŞGEM de kurulan “İleri Alaşımlar Üretim Merkezi”nde incelemelerde bulundular. Mevcut projeler hakkında bilgi alan ve ileriye yönelik iş birliklerine dair fikir alışverişinde bulunan misafirlerimiz daha sonra Aselsan Sivas Hassas Optik fabrikasında incelemelerde bulundular.
  • Gösterim 0
  • Toplam 11