TÜRASAŞ’a Teknik Gezi

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlileri yürütülen projeleri incelemek ve işbirliği geliştirmek amacıyla TÜRASAŞ'a teknik gezi gerçekleştirdi.
Yapılan ziyaret kapsamında, TÜRASAŞ Ar-Ge Mühendisi Dr. Nail KARAGÖZ tarafından şirkette yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme ve Üniversite-Sanayi iş birliği konusuna yönelik değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca Üniversitemiz ile TÜRASAŞ arasında geliştirilebilecek proje çalışmaları hakkında yapılacak çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette ölüm Başkanı Doç. Dr. Mutlu Tarık ÇAKIR'ın yanı sıra Prof. Dr. Ahmet YILMAZ, Dr. Öğretim Üyeleri Ali Suat YILDIZ ve Emre YURTKURAN, Araştırma Görevlileri Mücahit Emin KARAGÖZ, Ufuk DEMİRCİOĞLU, Oktay KAYA, Mehmet Nurullah ÖNEL ve Ümit YILMAZ da yer aldı.